jag är lyckligt lottad!

jag ville bara skriva att jag är så otroligt lyckligt lottad!! :) jag har en underbar karl som jag älskar över allt i hela världen, Robert Näslund :) , jag har hus, kombi och två hundar ; p ..nästan en Svensson, bara det efterlängtade barnet som fattas :)
utöver detta så har jag två stycken Bästaste bästa vänner, det är Jonna Holmsten som jag kännt sedan jag var sex år :) , och Désirée Rosenberg som jag kännt i ett år ca :) jag älskar att jag får ha er som nära vänner och jag vill aldrig förlora någon utav er :') , jag har även en underbar familj, däribland min fina syster som jag står väldigt nära :) jag älskar hela mitt liv och alla människor och djur i den, det enda jag saknar är ett barn!! men vi kämpar vidare på den fronten :) grattis igen till erat mirakel som är påväg Anders och Dessan :)

:):)

idag har en väldigt god vän till mig Désirée och hennes karl Anders fått bevisat att allt slit lönar sig, att det finns rättvisa, att ett mirakel är på väg ...dom har idag fått se sin älskade bebis och att hjärtat slår och det ser bra ut! :') den lättnaden och den otroliga glädjen som dom känner nu kommer jag för evigt att drömma om och hoppas att man själv får uppleva någon dag! :') jag är så lycklig för detta fina par och deras kommande barn :') puss och kram! :)

yeeey!!! ;)

igår funkade det äntligen, testade positivt på ägglossningstest så nu är det bara att vänta 14 dagar ;) men en otrolig lättnad var det när det iallafall var positivt på den ;) älskar dig Robert, nu håller vi tummarna :)...ikväll ska vi på bio, paranormal activity 4...fy fan säger jaha bara!!:) hoppas jag och Dessan kan hålla oss i skinnet, eller i våra karlar :D

...

jag har ingenting nytt att skriva..ingenting går framåt...men jag älskar min Robert...

trevlig dag :)

idag har det varit en mycket trevlig dag :) började med att jag och min vän Jonna spelade massa olika spel hela dagen ;) och sedan åkte jag och Robert till våra vänner Dessan och Anders och glodde på hockey och jag och Dessan bara fulade oss ; p nu håller jag på i köket men jag ska gå och lägga mig nu så jag kan kliva upp i tid imorgon och plugga ;) nu hoppas vi på det bästa, har
en konstig känsla i magen..något på g kanske? det kanske lossnar snart? ;) annars kör vi på ett nytt försök nästa gång :) älskar dig Robert <3


tankar..

gud vad man tänker hela tiden!! men jag kan inte låta bli..
1:jag hoppas att det ska funka nu när jag fått mer hjälp av Fryklund :)
2: tänk om det inte funkar nu heller, vet inte hur mycket mer jag orkar..
3. kan inte hjälpa att man känner sig lite värdelös, man får ju lixom intrycket från människor i allmänhet att det ska vara lätt att få barn..jag vill så Järna att Robert ska få bli pappa!!:/ ..och jag mamma!!
alla dessa tankar och mycket ner snurrar runt i min hjärna och vill inte stanna, känns som att man sitter i en karusell gjord av tankar och känslor som inte vill stanna och ta slut!

älskar dig Robert <3

Fryklund

snart så ska jag åka upp till doktor Fryklund igen :) ska bli spännande! så får vi se hur vi går vidare :) jag älskar dig Robert <3 och jag älskar mina vänner som stöttar mig, ni vet vilka ni är ;) <3 <3

måndag :)

idag har varit en mycket trevlig dag :) först så åkte jag och Jonna till birsta en sväng och sedan spelade vi en omgång av mitt nya spel jag fick av Jonna i födelsedags present :)
sedan på eftermiddagen kom Dessan och Anders och åt middag och tog en promenad :) jag är fortfarande mätt, ska aldrig mer äta känns det som ; p nu har vi sett på "sköldpadds pojken" fy fan vad synd det är om den pojken :/ nu ska min älskling gå och lägga sig och jag kanske se lite mer på tv :) god natt!
kolla vad jag fick i present av pappa och mamma då;) en jätten jorm figur, jag älskar dunderklumpen! :)

mennnnn!!

skulle stå är" inte Örebro i förra inlägget, TELEFONJÄVEL! !!

att inte eller att!?

vänner som inte är vänner egentligen Örebro ingenting att fortsätta försöka med, har kommit underfund med det nu :) så hädanefter kommer jag endast att lägga energi på dom man vet är ens vänner, inte bara ibland är ens vän. :) kände bara att jag ville säga det...och just ja, Facebook är ett skämt!:) puss åhhhhh kram

födelsedagskalas :)












jag fick två sånna lampor av Robert ;)

alla dessa bilder på saker ovan fick jag av min älskling :) plus ett par örhängen som är hjärtformade ;)


den här lampan fick jag av min söta mormor :)


den här presenten fick jag av min syster :D tack så mycket för trippeltången ;) <3




den fina prydnads kossan och ljuslyktan fick jag av Dessan och Anders :) älskar kossor!!! fick även ett mycket personligt och fint brev av Dessan :') tack så mycket!!!:D <3 <3 jag blev väldigt rörd :')


den här rosa fina västen fick jag av svärmor Gun :D love it! fick även en gammal glas flaska med kossor på ;) as fin!


efter kalaset spelar åkte vi till Söråker och gick en behövlig lång prommis med Anders och Dessan ;) sedan hem och sova, snutta kudde ;)
tack så otroligt mycket för alla fina presenter! jag älskar min Robert, min familj och mina vänner :)

21!!!

jahapp då blev man precis 21 år GAMMAL ;) hihihi tack för alla gratulationer som redan har trillat in ;) hoppas att MIN dag blir köng :D älskar dig Robert <3

yeeeeey!! :)

vaknade precis av att Robert säger att det snöar ute, jag som älskar snö!! :) :) jag har inte klivit upp och kollat än men jag tänkte gå upp och gå ut med hundarna nu då ;) det är ju bara att slänga på vinterdäcken sedan då!!! ska gå och knäppa kort nu vänta....haha tog ut glädjen lite i förväg där.. visst det snöar men det går inte att knäppa en bild på det för att det lägger sig inte! :/ hörs sedan!! nu är det snart vinter ;) hejdå!!

ja...

ja här är det samma gamla historia, försöker fortfarande och hoppas :) nu hinner jag inte skriva mer, ska ut och gå ;) hörs imorron!

härlig dag :)

idag har det varit en härlig dag, Dessan har knäppt höstbilder på mig och på mig och Dessan ;) är såååå otroligt nöjd :) tack gumman, du är guld värd! ! lägger upp en bild här, resten finns på min fb :)
Nu ska jag sova med min älskling Robert <3


bild på min skräckvikt !!!



på den här bilden var jag som störst , och bredvid sitter fina Elina :)

mennnnn!!!

bilden till förra inlägget skulle inte vara där och det skulle stå skräckvikt! !! får skylla på att jag inte lärt mig min nya telefon!!!

hmf. ..

så denna ständiga fråga, vikt? vad är normalt och vad är inte? ska man gå efter vågen eller ej? ja det är väldigt bra frågor! för min del så är det slut på att ligga på latsidan! Jag måste ta tag i detta igen, för jag ska ALDRIG upp i minskrkvikt igen!!!

ALDRIG!!! så nu kör vi stenhårt, tur att jag har min Robert till hjälp :) nu ska jag sova! pepp pepp!!

fredag :)

nu är det fredag och solen skiner ute :) vid tolv så kommer syster och då ska vi gå en promenad sedan vet jag inte vad vi hittar på :) men senare i eftermiddag så ska vi äta hemgjord kycklingsallad till middag och Robert ska ut med jobbet och äta m.m :) min nya telefon funkar as bra btw ;) skriver mer ikväll :)

barnvakt ikväll :)

ikväll så ska jag vara barnvakt åt två barn från klockan halv sex till halv två på natten typ :) dom är fyra och fem år så dom går och ligger sig ganska tidigt så då blir det nog att glo tv för mig själv :) kan ju vara skönt ibland kanske ; p nu har min nya tele kommit iallafall :) Samsung galaxy s3 4g :) snabb dom satan är den! mycket snabbare och den här en skönare utformning än iPhone som jag tycker har börjat kännas ganska stel och tråkig! dagens hiss till Samsung galaxy s3 4g och dagens diss till iPhone :) xoxo

Mina vänner,min familj och min älskling <3

Gud va jag är glad som har så underbara vänner som stöttar mig genom den här jobbiga perioden i mitt liv och annars också <3 och min familj som alltid har funnits och kommer alltid att finnas där för mig och som peppar mig genom detta så att jag kommer att klara det :) också har jag ju en otroligt underbar sambo som kämpar vid min sida :) så tack till mina vänner, min familj och till Robert :) <3 ps. Grattis på 1 års dagen Dessan och Anders :) <3

Jobbigt!

Inatt har det inte varit någon rolig natt, Robert har knappt sovit någonting för magen och jag har drömt hemska mardrömmar :( idag så har vi endast tagit det jävligt lugnt och sett på tv och spelat spel :) hoppas Robert mår bättre snart! Älskar dig gubben <3

Suuuuuck!!!

Den här kommentaren fick jag från någon som jag tydligen inte känner och som inte vågar skriva så att jag kan svara på kommentaren men då får jag svara på det här viset då! Kommentar: Men suck! Även om jag skrev mitt namn hade du iaf inte vetat vem jag var :-s. Och jag skrev det inte för att vara dum, utan bara att man inte kanske ska tänka på det så mkt och hoppas och sedan blir det inget.

Och det där med:
''Visst att du kanske lyckades när du inte tänkte så mycket på det men för mig är det lite mer komplicerat än så!!''.

Mitt svar på det blir, nej min lycka har inte provats ännu, finns ingen tanke på det nu, för tidigt för min del.
Svar till dig: om du inte känner mig så kommentera inte min blogg är du snäll. Och anledningen till att jag TÄNKER på det så mycket är för att jag äter mellan 3-6 tabletter varje dag för att ens ha en chans att bli gravid, så jag tänker på det varje gång jag tar en tablett!!! Hatar att få den kommentaren av folk att man inte ska tänka på det så mycket, både utav folk jag känner och folk som jag INTE känner! Jag vill inget hellre än att det ska gå så lätt så att jag inte behöver tänka på det men med mitt problem som jag har så är det omöjligt! Tänker på det varje dag, varje timme och varje minut varje jävla dag!!! Och jag gör det inte precis för att jag tycker att det är kul...du behöver inte kommentera detta inlägg och inget inlägg framöver heller tack!

Duktiiiig! :)

Idag så har jag varit ute och gått långpromenader två gånger :) imorse med natta och nu på kvällen med Dessan,Anders och Robert :) så nu är man nöjd för idag! :) god natt :)

Kämpa på...

Bara att kämpa på antar jag ...

Mys!

Ikväll så blev det först kortspel med Robert och Jonna sedan bio med älsk <3 nu har jag fått nå psyk bryt så nu ska jag städa....hörs!

Tack!

Jag ville bara skriva detta inlägg för att tacka alla som stöttar oss i att försöka få barn :) fick en jätte fin kommentar av Rebecca och även av Dessan :) tack! Det värmer och hjälper oss att orka fortsätta när vi känner att vi har människor runt omkring oss som förstår och stöttar :) puss & kram god natt :)

Fegt som fan!

Fy fan vad jag hatar när folk kommenterar och inte ens vågar skriva vem det är som kommenterar!!!! Ge fan i att kommentera eller skriv VEM det är som gör det!!!
Du vet inte vad jag har gått igenom för då skulle du inte skriva att jag inte ska tänka på det och skit! Ge fan i att lägga idiotiska kommentarer om något du inte vet något om! Visst att du kanske lyckades när du inte tänkte så mycket på det men för mig är det lite mer komplicerat än så!!

Jag vill!!

Jag vill så mycket men det känns inte som att det kommer funka den här gången! Inga tecken över huvud taget, förutom att jag mår illa hela tiden, men det kan bero på metforminet! Jag skulle bli så besviken om det inte fungerar nu! Har försökt så länge nu så att jag tycker att det borde ta sig någon gång! Samtidigt som jag är less på min kropp och att det inte funkar som det ska så är jag ta mig fan överlycklig att det har lyckats för Dessan och Anders :) grattis igen till er! <3

Bild

Bild till förra inlägget ;)

Ny vecka, nya möjligheter!

Nu är det ännu en ny vecka med nya möjligheter, kanske några nya tecken? ;) imorgon så ska jag jobba 8-15, skönt att ha något att kliva upp i tid till :) och så är det ju även bara en vecka tills nästa tisdag, vilket är bra! Dom som jag har berättat för vet vad det handlar om :)
Idag så följde jag med mamma till veterinären med hennes katt som hade stängt dom inre ögonlocken, as läskigt! Sedan så blev det en sväng till Ikea med Dessan :) nu ska jag och min älskling gå och lägga oss i vårat nya sovrum och se klart på Jönsson ligan :D god natt! :)

RSS 2.0