mamma 25 :)

grattis på din dag mamma :) idag blir du 25 IGEN ; p jag älskar dig :) 16.802 dagar gammal är du nu mamma bara då att du vet ;)

fan vad jag vill...

jag vill så att hjärtat värker, jag vill ända ut i fingertopparna, min hjärna sprängs och mitt hjärta kommer snart gå i tusen bitar! hjälp mig nu att lyckas! vi vill bara detta, det fattas bara detta!

jobbajobbjobb

Jaaaaaa då är man inskolad på strandbo och har börjat jobba i tid och otid där ;) En total hel omvändning från att knappt jobba alls till att jobba heeeela tiden typ, men skönt ändå =) Idag hade jag tänkt att carro och lille melwin skulle komma hit men blev utringd och man vill ju inte tacka nej till nyjobb =) Så jag blev ledig imorgon istället, måste ju vila någon gång typ =) Det är ganska jobbigt att aldrig veta hur man jobbar, skulle vara mycket skönare med fasta tider än såhär!! 
jaja nu ska jag göra mig klar och åka och jobba till ikväll dårå! =) heddååå!!=)

Rolig helg =)

Helgen började med att jag,robert,frida,tommy och jonna drog på en road trip till boda borg =) ASKUL var det, och vi fick ihop 15 stämplar =D=D=D Kommer ihåg banan RATS, det är DU som är råttan och ska gömma dig för katten, krypa i en tunnel, akta elledningen, smaska i skafferiet, springa genom köket, men akta plattan! Och till sist sno osten ur råttfällan ;D
Lunchrestaurangen var inte öppen där heller så vi fick äta boda borg toast ;) Vi var där från klockan tio till fem då dom stängde och då drog vi hemöver=) 
När vi kom hem så chillade man lite då, trött som faen!! Sedan senare på kvällen så blev det intressant inne i birsta, någon med laserpekare och polis och skit!...helt sjukt att folk inte fattar att om man lyser i ögonen på någon med en olaglig grön laserpekare så kan man bli blind eller få allvarliga skador? och det är VÄLDIGT olagligt med en sådan laserpekare, speciellt om man lyser på mötande trafik..Det finns en artikel om detta på dagbladet den 8/4 sida 4 längst ner för dom som vill kolla !
 
På söndag så var det lugnt hela dagen, hjälpte syster med färgning på håret och gick en sväng men sedan på kvällen så åkte vi in till stan och spelade biljard på down town med dessan och anders =) det var ju typ 26784357043 år sedan man spelade biljard ;p
 
nu ska jag dricka en kopp kaffe med jonna, sedan plugga och sedan ska jag upp till torbjörn ;) Dessan skulle följa med :P håll alla tummar och tår för oss nu!!=)

Våren kommer!!!!...INTE!!

haha jag tyckte att det var så roligt när mamma ringde mig och berättade att en som dom vet vem det är precis släpat fram sin hoj, också hör mamma att pappa börjar skratta högt..mamma frågar vad det är och pappa säger: Det ska komma två decimeter nysnö i helgen!!! HAHAHA ASG!! .. här har denna människa skrytit om att han ska ta premiär turen för i år och så kryper väderrapporten fram med att det ska komma MER snö IGEN!! 
 
Nog om detta, en fråga bara? VART FAEN ÄR VÅREN OCH SOMMAREN?!?! alltså det är april och solen värmer upp emot 11 grader varmt mitt på dagen men näääää vi tar lite mer snö, eller hur? =)
 
Nu ska jag gå ut och plocka fram stjärtlappen och åka i ny snön på söndag!!! WIIIIEEE!!!... och ja, jag är less på snön och vinter, och är JAG trött på det så har det gått fööööör långt alltså ;)
 
PÖSS
 

Livet, döden och födelsen, det eviga hjulet.

Livet är ett hjul som bara snurrar och snurrar, människor dör och människor föds. Och tyvärr är det ju så att någon gång måste alla dö, men man får se på det så att livet fortsätter när vi dör, våra barn och barnbarn och barnbarnsbarn kommer att ta över världen efter oss osv. 
Men ibland har detta eviga hjul sprickor och människor dör för tidigt eller av annan orsak, och det tycker jag är orättvist. Man ska få leva ett fullt liv och göra allt man vill och till slut komma till den dagen i livet då man känner att nu är jag klar...och då ska vi alla vara gamla och gråa!!
 
Just nu är det för många sprickor i detta hjul och någon måste laga det, men hur lagar man ett hjul som har funnits längre än någon kan minnas? :(
 
Jag kände inte Rasmus eller Fanny väl men jag vet vilka det var så nu tänder jag detta ljus för Rasmus, för Fanny och för alla andra i världen som tyvärr har på något sätt gått bort! Snälla låt världen bli ett ljusare ställe!
 
Väldigt snart kommer det nya liv till denna värld och jag hoppas innerligt att dom kommer att älska livet =) Dessan&Anders som ska ha inom kort, Angelica&Mats och Emilia&Mattias och Martina, och Carro :) m.m.m.m.m.m =)  Lycka till allihopa, jag är så glad för allas skull =) <3<3<3
RSS 2.0