barnmorska

Idag var jag till barnmorskan , våran lille pojk har inte vänt sig ännu, hon sa att om han inte vänt sig om 2 veckor så blir det ul på sjukhuset och prova vända honom.
Jag hoppas verkligen att han vänder sig själv 😱 om det inte går att vända han så blir det ett snitt och det vill jag inte heller 😶❤
Undra om man kan få han att vända sig? 🤣💗❤
När jag kom hem så fortsatte jag på min städning som jag påbörjade i morse..ajajaj! 
Utöver graviditeten så här vi en väldigt bestämd snart 5åring här hemma, herregud! Hon prövar oss hela tiden, i allt! Så fort hon inte vill nått eller det går fel för henne så gnäller,skriker och grinar hon. Det är i princip omöjligt att ha med henne i en affär längre då det ALLTID blir tjaffsa, oftast för att hon vill ha något och när hon inte får det så blir det ett jäkla liv. För ett tag sedan så fick Robert bära ut henne från rusta ..då var hon heeeelt hysterisk, flög runt i och utanför bilen på parkeringen och kunde knappt andas för hon var så arg 🧐 jag känner inte igen min gulliga tjej längre 💔❤ går det över ? 🤣 
T.ex jag ropar att det är mat, hon svarar: kr på! Jag tänker inte äta! Och springer åt andra hållet. Jag går och pratar med henne och hon säger att hon inte vill äta för att hon vill se på tv, varav jag säger att om man inte äter och inte lyssnar på vad mamma och pappa säger så får man inte se på tv eller hålla på med plattan. Då säger hon: nähä? Men jag kan starta Netflix själv faktiskt! 😑😅 alltså!!! Ja när hon säger så då går jag givetvis och drar ur alla sladdar till tv  och gömmer plattan! Oftast är det jag som vinner men det börjar bli väldigt jobbigt att diskutera om precis allt! Känns som att hon blivit värre sedan jag blev gravid, kan det vara så? 
Puss och kram ❤💗❤

Den stora tröttheten..

Jag går in i v.33 på onsdag och jag tror aldrig att jag varit så här trött någonsin ..hela tiden! Jag skulle kunna sova dygnet runt. 
Foglossningen gör inte saken bättre heller, ajajaj! Jag längtar tills bebis kommer, jag är så redo!! 
Snälla ge mig lite energi! 😶
Jag drömmer varje natt att jag endera föder barn eller redan fött barn och har bebisen hos mig. 
RSS 2.0