Spring, champagne & mousserande....



Igår
Jag var och jobbade på södra berget igår, började 5 & slutade halv 1 på natten! Det var en väldigt stressig kväll med 708 gäster för att det var (sundsvall buisness awards) eller hur det stavas...jag kan berätta en sak som var roligt!! =D

Jag gick till mitt bort & skulle fråga om det önskades något mer, & då sa en man att han ville ha champagne & då fick han champagne såklart.....sedan när vi gick ut med avecc så fick vi dricks av honom 100 kr men sedan när vi sa att champagnen kostade 700 ca så tog han tillbaks dricksen & sa att jag tagit fel beställning av honom & att han skulle ha mousserande. Så när han skulle betala så ville han ha sin mousserande som han inte fick först....& då hade dom inte druckit upp champagnen än..haha jävla sopa!





Idag
Idag så var jag väldigt trött när jag vaknade, men som tur var så började inte vi förrän kvart över två så det var ju lugnt! =)
Efter att jag hade slutat så åkte jag & robert till ikea & köpte möbler & lite till =)...vi köpte:...
  • Ett sminkbord till mig =)
  • Ett vardagsrumsbord
  • Ett vitrinskåp
  • En badrumshylla
  • En stor vas
  • Fyllning till vasen
  • Tallrikssett
  • Kuddar

Chiao! //julia

Det går bra nu, kompis det går bra nu =)

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!
Just nu så går det väldigt bra med allt, men för ett tag sedan så var det ett rent he***te!!
Allt började med att robert/sambo hade tre dåliga dagar då allt bara gick fel hela tiden, men som dom säger, efter något dåligt så kommer något bra & det kan man ju verkligen säga att det blev så ;)!
Efter dessa tre dagar så fick min sambo in 59 tusen på sitt konto från sitt försäkringsbolag för en krock som han varit med om....................sedan för två dagar sedan så fick han äntligen sin cp axel opererad som har har väntat på så länge. Och väl ute igen från sundsvalls sjukhus så skulle han kolla sitt konto för att han var hungrig & ville äta............då tyckte han att det var konstigt att han bara hade 89 kroner på sitt konto & undrade (Hmm, vad har dom dragit för något nu då, jag som hade 200 kronor? :O ) Men sedan så kollade han lite närmre på siffrorna som visades & det visade sig att det stog 89 TUSEN, inte 89 KRONOR! haha!!!
Så nu har han mycket deg i plånboken, + att vi har 80 tusen i sparningar. 105 tusen med mina pengar =)!!
Efter att jag & roberts mamma hämtat honom på sjukhuset efter operationen så åkte vi & köpte skor till mig, robert & gun/svärmor. Sedan så storhandlade vi mat & åkte till "vilmas hamburgergrill" i söråker & åt middag med min bror=)

När han äntligen kom hem från sjukhuset så fick han en till glad överaskning, hans älskade buster/hund/amstaff kom hem igen, han hade varit på "semester" i timrå.

Ännu en bra dag!! =)
Idag så hade vi kocktävling på skolan & jag & min partner Elina gick vidare till final med våran efterrätt     (Syrlig äppeltårta med mandelbotten).
När jag kom hem slut & hade ont i ryggen så visade robert att han hade köpt en dammsugare som jag har velat haft länge (batteridriven, utan sladd) =)! Han hade även köpt en bärbar dator till oss & en mini bärbar dator till gun/svärmor! =)
Sedan när jag trodde att denna dag var för bra för att vara sann så hände en sak till ;)!!!....................
Gun/svärmor gav mig en tidig födelsedagspresent som jag har velat haft så länge, en blender/mixer - EN LILA obh nordica =) TACK SÅ MYCKET!! =)

Som sagt, det går bra nu !! =)
RSS 2.0