lugnar ner mig :)

förlåt att det inte blivit så mycket bloggat men det har varit sååååå mycket på sistone :) kommer lugna ner mig med bloggandet ett tag för att fokusera på annat :) <3 love My life!

bild till förra inlägget



två timmars jobb så var den klar ;)

säger bara...snyggt!! ;)

tatueringsdags :)

nu är vi hos tatueraren ..det blir en turtles fast fränare ;) färdig bild kommer senare ;)


Ernie som gör den ;) as snyggt blir det! :)

lördag.

nu ikväll åt vi middag med Dessan och Anders..sedan spelade vi phase 10 och Uno ;) riktigt trevligt! :) ..tog faktiskt en öl också..det är ju faktiskt lördag ;)
imorgon blir det att åka till svärmor en sväng och sedan kanske umgås med eljohn :)..sedan är det en ny vecka med nya möjligheter till jobb kanske i Norge?..eller Sverige för all del ;) har sökt sjukt mycket jobb nu alltså :) på måndag ska Robert tatuera sig också, spännande!! :) kommer bild sen på den ;) ..nu ska vi sova! god natt alla muppar och lurvpösar ;)

nu jävlar!

nu har vi alla tagit oss i kragen, nu SKA det bli ändring! tränar 3 dagar om inte mer i veckan och tog vikten i förrgår så nu SKA vi se till så att det händer nått !! ; D när vi inte tränar så går vi med hundarna :) ..det gör vi ändå men längre turer om vi inte har tränat ;) har även skaffat shape up ;) ..nu ska jag göra mig klar och åka in till stan, hejdå! .. jag älskar dig Robert <3


Tommys 30 års fest :)

igår så var man på 30 års fest för att Tommy fyllt år :) jäkligt god mat och trevligt folk! :) blev mycket singstar och snack och vin såklart :D vi hade tydligen aå trevligt så vi kom hem halv fem typ :p låter bilderna visa resten :D

























och en till sak..lycka till Dessan kära vän imorgon ; D <3

systerochjag <3

igår så var jag och syster och tränade och simmade, efter det så sov hon hos mig och vi hade mycket trevligt med spelande m.m :) nu har vi precis ätit frukost, vi gjorde en smoothie med hallon smak och en macka och kaffe :) vi tänkte nu ta en liten promenad..vid två så ska jag och Jonna träna också:) Frida gjorde ett konstverk igår som ni ser på bilden :) vi hörs! puss :)

Hahahahahahahaha! !

som ni såg så var det liiiite fel skrivet i förra inlägget men ni fattar nog ändå ;)

tisdag

happ då sitter man och väntar på att få komma in på mötet på Yrkeskonsult :) sedan ska jag lämna in cv för extra jobb på dagis i Timrå. ska väl träna någon gång idag också ska jag till mormor på lunch och kanske träffa Dessan sedan m.m ;) blir körigt idag! och för er som inte hänger med i svängarna så här jag gjort en under blogg. man söker direkt på Internet efter meeelander.blogg.se/attviljahabarn ..där kommer jacka lägga upp våfflor som händer och inte händer med min och Roberts graviditet, tipps och råd m.m :) vi hörs! ;)

menårå! !

hepp. .ingen mens..det menas att det inte blir någon spolning nu så då får jag börja med provera den 9 och spola efter nästa mens! och sedan mensen efter det så börjar jag med sprutorna och blir jag inte gravid då så ska jag få ett ägg ut plockat ! ..jäkligt krångligt ska det vara fan jämt!..

fel skrivet

skulle stå spolningen i förra inlägget inte spelningen..

nytt liv

nu har jag och min älskade Robert startat vårat nya liv med massa träning och sjukt mycket promenader :) as skööööönt!! nu har vi båda tränings/sim kort på Timrå badhus så nu jäklar! :)ska snart möta Jonna vi på badhuset :) idag tänkte jag köra lite mage / ben :) sedan ikväll blir det simma med syster och mitt emellan så tänkte jag ta bort julen och baka :) nu ska jag käka mycket frukost så man orkat hela dagen :) spelningen blev framflyttad till den tionde, om jag fått min mens annars blir det i börja på nästa månad och då kan vi inte försöka igen förrän slutet på nästa månad :/ Gaaaaah vad less jag blir! fel att vi kan få ta ut ett ägg och befrukta det? har ju försökt i år i fyra Jävla år :( ...upp med hakan och kämpa på som vanligt..:D hejdå!

jag hatar dig J.S

en person har för länge sedan förstört mitt liv, du styrde över mig och bestämde vad jag skulle göra och var allmänt elak rakt igenom mot mig. du har förstört elva år av mitt liv och för det hatar jag dig men du har även lämnat djupa ärr som jag verkligen försöker komma över..jag hatat dig J.S och det kommer jag alltid att göra, må du brinna i helvetet! !!..här är en status uppdatering som jag tänkte lägga ut men då blir man väl anmäld eller nått..

RSS 2.0