glömde några julklappar..

fick dom här fina lamporna av Gun

den här roliga prydnadsälgen

av påls pappa och mamma och lakan i olika färger av rage :)

7/1 ..

den 7/1 så åker jag upp till Torbjörn på läkarpraktiken igen ..nu för att göra en spolning :/ sedan får vi se om vi lyckas i februari med sprutorna..om vi säger som så..jag kommer inte att bli förvånad om det inte funkar..det är ju så det brukar bli..är ju ganska van det nu så att!
men men hoppas kan man ju alltid! <3

julklappsinlägg :)

tänkte att jag skulle visa mina julklappar jag fått och vissa som vi fått tillsammans :D


första julklappen var denna underbara katt från Dessan och Anders :)

fick även denna fina ljuslykta av dom :)


fick den här väldigt gammla pysselboken av mamma och pappa bara för att jag ÄLSKAR dunderklumpen ^^)


fick en äppelsvarv av pappa och mamma som jag fullkomligt älskar ;) as kul att äta äpple och potatis i ugn nu mera ;)



as fräna koppar fick jag av min bror :)


två morgonrockar, en av älskling och en av pappa och mamma :)


en terminalklocka från Robert <3


fick ett par tovade vantar av mormor :)


sängkläder×2 från mamma och pappa :)


finbestick × 2 från pappa och mamma :D nu blir det finmiddagar framöver ; p


muffinmaskin från My love <3

köksredskap..även det från Robert :)



kandelaber av pappa och mamma :)


400:- till ett träningskort av min syster :)


te - låda av Roberts bror Kenth :)


ko - kanna av Jonna :)


det var nog allt :) mycket nöjd med julen! :)

dagen före dopparedan ;)

nu är det nära, nu behöver man inte längta längre..hoppas bara att julen blir så perfekt som man föreställer sig :) ikväll blir det uppesittarkväll med dessan och Anders :) mysigt! och igår var det lilla julafton med Jonna :) mysigt! ;) god jul alla! hörs efter julafton ;)

sammanfattning :)

tänkte göra en liret sammanfattning på allt jag fått i presentkalendern :)

har ju inte gjort något inlägg på några dagar men jag har varit sjuk..det var länge sedan jag var såhär dålig :( mår skit fortfarande, man får bara hoppas att det är borta tills julafton..bästa dagen på hela året :D om jag hade kunnat så hade jag gjort en sammanfattning på te kalendern också men det blir ju lite svårt för man slänger ju påsarna ; p men gårdagens te var ett te som hette istapp. .jätte gott :)

vi får se om jag bloggar varje dag men kommer göra en till sammanfattning på julafton på allt jag fått i presentkalendern och sedan alla julklappar ;)
måste även berätta att farmor har stickat en jätte fin jul tröja till trassel :')

och att jag köpt jätte fina ljuslyktor med mönster..fullkomligt älskar dom :D

nu ska jag dricka svartvinbärssaft..kan inte äta för då spyr jag :/ hejdå! :) nu är det snart jul!!!!!!:D

14/12

idag (fredag) jobbade jag först och sedan åkte vi till min morbror och grillade korv och burgare , drack glögg, sprit och kaffe ; p mycket gott och mycket trevligt var det! :) i morse när jag vaknade så hade jag ont i halsen..över en natt, får se hur jag mår imorgon ;) idag i presentkalendern fick jag en dagcreme

och i tekalendern ett morots te som var jätte gott :)

nu ska jag sova, god natt! :)

13/12

orkade inte skriva igår ; p..idag har jag varit på yrkeskonsulting i Sundsvall..gick jätte bra..känns jätte bra ; p! sedan vid tre tiden åkte vi mot Liden för att hämta snölassar och dig sedan vidare mot indal för att hälsa på natta och Valle ;) idag i presentkalendern fick jag någon lugnande smörja typ ; p

i tekalendern någon luciamix som jag inte ha bild på ;) nu ska jag lugna ner mig..upp och jobba imorgon :)

11/12

idag har jag jobbat på dagis i Söråker ..krävande dag minst sagt ;) på lunchen drack jag en kopp kaffe hos jonna och sedan drack jag en kopp kaffe hos Dessan och Anders när jag slutade innan jag for hem ;) nu har jag och älskling kollat på nya Madagaskar :):) kung film! idag i presentkalendern fick jag tillhörande balsam till schampot jag fick härom dagen ;)

och i te kalendern fick jag ett kryddte ;)

nu måste jag få sova ;) imorgon blir det jobb igen :) god natt nu alla glada ;)

10/12

igår blev det något fel på min blogg 10/12 så jag lägger ut nu..i presentkalendern fick jag en foot cooling spray ;)

och k te kalendern ett enbärs te som var helt okej ;)

fick även ett par jätte fina vinter skor av min älskling ;)

9/12 andra advent!



idag har det bara varit lugnt..inte gjort speciellt mycket :) när jag vaknade så fikade jag och tog sedan en promenad upp till farmor ;) hon ska sticka en liten jultröja åt trassel min lilla hund ;)
sedan gick jag hem och skottade och städade huset ;) Lill katten tyckte att det var jätte roligt att jaga dammsugaren ; p nu har jag gått en stund på motionsbandet och ska nu dricka kaffe med Jonna ;) idag i presentkalendern fick jag en jätte bra handcreme ;)

och i tekalendern ett jätte gott chokladte som blev klart på typ 2 sek :o

hann inte ens doppa tebollen så var det klart ;) värsta stress teet ; p

8/12

idag har jag gjort julgodis med Dessan och sedan hade vi lilla julafton ;) jag fick en kattunge!!!! hihihi ;) och vi fick en ljuslykta och dom fick ett par väldigt små skor för barn ;) as söta!! :) katten har vi döpt till Bagera / bagheera :p men vi stavar hans namn Bagera ;) vi spelade även kasta gris ikväll en stund när Frida kom på besök ;) i presentkalendern fick jag ett shampoo och i te kalendern fick jag ett glögg te as gott :) nu ska jag spela Wii.. god natt! :)





fel...

skrika och grina skulle det stå i förra inlägget

7/12

inatt har jag inte sovit mycket..kändes som att jag bara ville skrika och skratta men jag gör inte det..jag kommer att bryta ihop när som helst! men det känns ändå skönt att man har både vänner, arbetskamrater , Robert och familj som bryr sig och stöttar mig! jag måste ju säga att folket som jobbar på dagis i Söråker är varma och trevlig människor som bryr sig om hur man mår! :) jag har även haft lyckan att hitta väldigt bra vänner som stöttar mig genom vått och torrt och får mig att tänka på annat men är inte rädd för att prata om jobbiga saker :) min älskling Robert är underbar och gör mig glad varje dag, peppar mig när jag har det jobbigt och älskar mig ! :) och det är ömsesidigt älskling :) och sist men inte mins men älskade syster och familj, ni är underbara..är så glad att jag har er och att jag och fina syster frida fått bättre kontakt :)
idag i presentkalendern fick jag en lip roll-on som var underbar på läpparna :)

ocv i tejulkalendern fick jag ett sommarte. .inte det godaste men det var helt okej ;)






men måste bara säga att teet jag drack härom dagen..knäck te..UNDERBART!! måste hitta en större påse av det ;)
ikväll blir det lite vin och spel med mamma och pappa och älskling :) trevlig helg!! :) <3

jaha..nu då?

Kan ju säga att jag har gått ner i en djup svacka..vet inte alls vad jag vill längre..men någonting säger mig att det tydligen ALDRIG ska gå bra för mig och robert..vad ska jag jobba med? jag är arbetslös? pluggandet vette faen..barn? .. tydligen inte ännu.. men vi har ju bara försökt i över två år så kan ju köra på ett tag till. Det här skriver jag inte för att jag tänker ge upp för det tänker jag inte men jag måste ju bara säga att det tar emot nu alltså..jag vill så järna men nu är det bara motgång på motgång och nu måste vi vänta med nästa försök tills februari...FML!!! Jag försöker och försöker att hålla mig posetiv / positiv men det är JÄVLIGT svårt...Alltså..varför är livet orättvist? Människor som aldrig har lagt en tanke åt att skaffa barn får barn på löpande band medans andra människor som längtar så att det gör ont i hjärtat och man har gråten i halsen varje jävla dag varje minut varje sekund får fan inte det!!! VAD I HELVETE HAR JAG GJORT SOM INTE FÖRTJÄNAR ETT BARN MED MIN ÄLSKADE ROBERT?!?!?! :´( :´(
 
Efter mycket slit lyckas endel..och då tänds ju ändå ett ljus att det kanske kan gå för oss också? jag blir så glad för ALLA människor som lyckas uppnå den totala lyckan i livet ..att föda ett barn ..att få hålla ett barn..att ha ett barn kärt! All lycka till alla er som har lyckats<3<3<3

6/12

klev upp sju imorse och såg på julkalendern med Jonna:) sedan spelade vi lite olika spel och sedan gick vi till badhuset och va där några timmar :) nu kom Anders och Dessan, grabbarna ska va i garaget .. sedan snart blir det att plugga sedan sova ..blir jobb imorgon ;) 9-17 sedan helg! tco dagar jobb på en vecka, bra eller dåligt? ; p idag i presentkalendern fick jag någon scrub tvål aktigt..vet inte hur jag ska förklara ;) och i te kalendern var det ett jätte gott rapsody te ;)



5/12 :/

dagen började pissdåligt för att stickan visade såklart ett fucking - igen!!! pratade med Torbjörn om spolning..det ska göras i januari men vi kommer inte kunna försöka igen förrän i februari :( .. i kalenderår med presenter fick jag en cooling creme för fötterna och i te kalendern fick jag ett as gott knäck te. nu ska jag gå och gömma mig undrar en filt..



4/12 :D

imorse klev jag och min älskade syster upp av egen fri vilja klockan sex på morgonen och var uppe vid badhuset/ vattenhålet klockan halv sju :) simmade en kilometer, jag, Frida och Rebecca..efteråt så duschade jag med nya duschtvål från min body shop julkalender och smorde in mig med den nya lotionen som luktar himmelskt :) och sedan drack jag och syster en kaffe och sedan gick vi hem :) har precis gjort frukost med dagens te från te kalendern och gröt ;)



3/12

idag i presentjulkalendern fick jag en nagel tång :) och i te julkalendern var det ett väldigt gott te med tranbär ;) blev även uppringd på jobb efter att ha sovit 5, 5 timme ;) hey ho lets go !

julgodis/julbak

igår gjorde jag och Jonna MÄNGDER av godis och bullar ;) ..riktigt kreativt av oss ;)!!!

nu in på en helt annan bana, jag har bestämt mig..jag vill börja springa! för att få upp motionen inför sommar halv året så vill jag ha tag i ett löpband :) bra sätt att trimma motionen i sin egen takt ;) hittade ett nu för 900:- ...ganska bra pris tycker jag ;) vi får se hur jag gör med den biten ;) måste ju prata med herrn i huset men han sover ; p och det ska jag också göra ;) god natt! :)
RSS 2.0