Jävla CP STÖRDA FITTA

Fan vad du är dum i huvudet, fel att du kan vara med din egen pojkvän istället för att försöka att ta andras. Du är så patetisk.....

Lite allt möjligt om olika dagar :)

Lördag
I lördags så var vi inne & åkte lite i stan. Istan så träffade vi carros kompis ( vad hon nu hette). Hon hade i alla fall en amstaff tik, så våran amstaff (buster) skulle få träffa henne. Allt gick bra och sedan så satte hon in tiken i bilen igen..då gick buster fram till carros kompis ben & pissade på henne! =) HAHAHAHA fan va komiskt!

Söndag
Jag jobbade på södra berget

Måndag
Självklart så har jag den turen att när alla andra har lov så har jag praktik för att jag missade den i somras & måste ha den nu :/ skitskitskit vilken otur jag har :/ jajja, jag har en kort rast nu, ska gå & jobba iegn, byyyyyeee :)

Jippie, vilken dag...

Den här veckan har vi dialogveckor på skolan (hela veckan) jäte kul...Det innebär att man ska gå på olika föreläsningar för mobbning, rasistiska hot (svenska mot invandrare) som vanligt & miljöhot.
Jag förstår inte...i hela mitt liv har jag hört att man inte ska vara rasistisk mot invandrare & folk från andra länder..Och konstigt nog så pratas det ALLTID om (svenskar "vita" som är rasistiska mot invandrare av alla olika slag.) Men kan inte invandrare vara rasistiska mot svenskar???? JO! ett exempel: Jag satt på bussen påväg hem, det satt några kineser & andra invandrare som satt med varandra..och varenda svensk "vit" dom såg så "fuckade"(pekade finger) dom åt. ?? Är inte det rasistiskt? varendra svensk "vit" gjorde dom så mot, men inte om dom såg invandrare. Och sedan när dom klev av busen (i söråker) så skrek dom åt alla svenskar dom såg: (JÄVLA SVENNEFITTA) , (VITLÖK) med mera.. nejnej invandrare är ALDRIG rasistiska mot svenskar... ha! Fel att man kan få gå på en enda föreläsning om att dom kan vara rasistiska mot oss också?! Tänk på det lärare, & alla andra som påstår att svenskar är rasistiska.
Och sedan så tycker inte jag at det är så otroligt att vissa svenskar blir rasistiska, sverige tar in över 500 invandrare PER ÅR, jobben tar slut, boenden tar slut & det är i princip bara invandrare som får ganska bra socialhjälp, så nej, jag tycker inte att det är så otroligt konstigt att vissa svenskar blir rasister.

Tack för mig, kommer nog en ny fundering imorgon. Heddå! ;)

17 oktober - Lördag - 18 år!!! FEEEEEST

Hahaha, dagen började med att man var hos mamma & pappa och att alla släktingar kom och jag fick många fina presenter. =)=)=) Sedan vid 5 så åkte vi hem och fixade i lägenheten inför min förfest på kvällen =)
Vid åtta så kom alla & förfesten drog igång:) Vi hade as kul & blev onyktra och fan vad vi dansade ;D haha!
Sedan vid halv elva-elva drog vi ner till staden för att gå på krogen :D Först gick vi till BK där jag drack en mjölkdrink, dansade & skulle gå på toa men det var så jävla äckligt så det gick inte ;D Fick även för mig att vi träffat min serveringslärares man på BK men det var ju jätte fel ;p haha!
Sedan så drog vi vidare till Irish, där var det proppat med folk så man tog sig knappt in ;p Vi var där ett tag när plötsligt mina vänner Elina & ronja började sjunga en födelsedags sång för mig, också ställde sig en typ upp som jag trodde var en tjej så jag blev ju lite rädd när det visade sig att det var en kille ;o VÄRLDENS BASRÖST! =) hahah!
Jaja, det var roligt i stan men man fick ju välja mellan BK "nästan inga folk alls, tråkigt", eller Irish "proppfullt, gick inte att röra sig". haha ;d Ja, till slut blev jag så full & mådde illa så jag,älskling, erikssen,emilia,dennis & jonna drog till max och åt :) Sedan så drog vi hem, vi var hemma vid två tror jag :D
Dagen efter så skulle jag dra mig upp ur sängen & ta en 1 gr alvedon & en kanna med vatten, och vad hittade jag inte då.....Jo min kompis jonna under köksbordet ;D HAHAHA
Byyyyyyyyyeeee.
RSS 2.0