fredag :)

idag har man först jobbat så från halv åtta till halv fyra, hämtade då upp Jonna och drog och handlade julgodis saker ;) ...imorgon blir det att baka och göra både det ena och det andra ;) efter att vi handlat så drog vi och tränade och lekte på badhuset .. ganska slut i kroppen ;) nu blir det mat och sedan ryggläge ; p 6 dagar kvar :) puss <3

rekommendation;)

jag kan varmt rekommendera denna hudvårdserie !! luktar otroligt gott och hjälper mycket tycker jag mot finnar och dyl. :) jag köpte hela serien fast dom hade inte scrub som tillhörde den serien utan jag köpte näraliggande scrub ur en annan serie ;) funkar kanon och det luktar verkligen Grape :D asnöjd! !!

händer...inte

känns som att jag hamnat mitt emellan allt...jag har inget jobb och ingenting annat händer heller i mitt liv. Min syster går ner i vikt as mycket, sååååå duktig :) ..och min vän Dessan är gravid :'Dså Jävla roligt, och fort går det!!! :) ..men för min del händer ingenting? :o

du lyser upp min vardag, utan dig finns heller inte jag.

min Robert är underbar, helt enkelt bäst! han gör så söta saker, han tog med min på (förfesten och blomflugan) ;) ..sedan någon dag efter fick jag en chokladask och några dagar efter det...idag fick jag frukost på sängen vilket jag älskar!! :) tack för att du finns älskling! jag hade dig förut, jag har dig nu och jag önskar ha dig i all evighet!! :) jag kämpade för att få dig i tre år innan vi faktiskt blev tillsammans, nästa milstolpe är nu fem år tillsammans som ett par och åtta år som vi umgåtts :D fan vad jag älskar dig!!! :) <3

förjävlig dag blev till en ding ding dag ;)

hej! min dag började med att jag skulle stänga av väckarklockan men min arm ville inte som mig så det slutade med att alla saker som var på sängbordet hamnade på golvet :p .. sedan drog jag iväg på jobb och mådde as konstigt av penicillinet jag äter :/ ..var på jobbet 6.30 - 9 sedan var jag klar och dom hade inget mer jobb så då drog jag hem! mådde fortfarande dåligt ända tills jag drack proviva som ska hjälpa magen vid problem som uppstår av penicillinet :) ..hade tråkigt tills Robert kom hem och drog med mig ut ur huset och in till stan för att se på småstadsliv live :D jag älskar dig Robert <3

Fryklund :)

det gick väldigt bra hos Fryklund idag, ska ta nästa spruta vilken dag som helst sedan är det bara att hoppas :) puss!

julen är hemma hos mig :)

nu är julen verkligen på väg för min del! jag har julpyntat hela kvällen och nu är det klart :D nu ska jag sova , upp tidigt imorgon :) god natt!

menopur!

äntligen så här man fått lite mer hjälp än att känna sig som en piller trillare varje dag med alla dessa tabletter :/ ..nu så här jag fått utskrivet någonting som heter menopur som är sprutor man tar direkt i magen en gång per dag i ca tio dagar ;) beroende på cykel och så..:) jag har tagit dom i nio dagar idag och senare vid halv ett så bär det av mot Härnösand och doktor Fryklund :) nu får vi se om sprutorna verkligen är mirakelsprutor ;) .. vet redan att det funkar med sprutor då en god vän till mig lyckats med liknande sprutor :D så roligt och spännande Dessan <3 .. kosta vad det kosta vill, vi ska lyckas!!! puss och kram :) älskar dig Robert!

+-

nu är det bara den otroligt låååånga väntan kvar på nästa besked vad nu det kan bli..hoppas att tiden går fort och att det blir ett bra besked :) jag vill ha det min goda vän Dessan och hennes kille Anders har, så avundsjuk och otroligt glad för dom!! DET skulle vara och ÄR min högsta önskan på denna jord! :) med dom tankarna och hoppet uppe så säger jag god natt :) ..älskar dig Robert <3

kontorsråtta Julia!

jahapp, då har man blivit kontorsråtta på permobil ett litet tag framöver :) .. jag tycker att det är roligt ;) .. idag jobbade jag 8-16.45 ..imorgon bär det av igen mot permobil..längtar faktiskt :D .. nu ska jag äta.. hejdå :) .. och en sak till, sjukt att det gått 1/4 av Dessan graviditet :o grattis! ;)<3

fars dag :)

idag är det fars dag, grattis alla pappor där ute!! :) vi ska snart åka till min pappa och mamma och hälsa på och sedan bär det av mot ljustorp och Carro&Johan :) sedan hem och sova..jobb imorgon på permobil ;)

trevlig kväll :)

kvällen började med att min syster Frida kom hit och vi spelade kort och hade väldigt trevligt :D efter att hon åkt så kom Jonna bärandes på gåvor ; p sötpropp! :')..vi hade väldigt trevligt med mycket skratt och spel :) nu ska jag sova .. blev lite sent :) god natt! :)

Jul jul strålande jul!

idag på dagen så blev man bjuden på lunch av min vän Jonna! tackar ;)<3..sedan så drog jag och Robert till våra vänner Dessan och Anders på eftermiddagen och grabbarna såg på hockey och vi bakade pepparkakor och lyssnade på julmusik, as mysigt! :) jag älskar julen!!! :)<3




pluggaaaaaa...

tänkte bara lägga ut ett kort inlägg..är det någon mer än jag som märkt att det är typ storm?! det lät som att rutan i sovrummet skulle spricka :/..
jajja, igår så var det mycket trevligt, jag och Jonna hjälptes åt att fixa middagen som Robert ville ha på sin dag..as gott blev det! :) och innan middagen så fick han presenter av Jonna och rosor av mig :) tänkte köpa tio röda rosor men det blev tjugo :D älskar dig Robert <3..nu ska jag plugga jävuleeeen!! :/..hejdå!

Helgen!

Den här helgen som har varit har varit väldigt bra :) .. Det började med att vi firade robert,elvira och gun i fredags :) Vi var ganska många så det blev lite av en släktträff då roberts moster och hennes man var på besök också! Väldigt trevligt :) .. Senare när vi åkte hem så följde min syster Frida med oss hem och sov över! =) .. Vi hade mycket trevligt och spelade lite kort och så ;)
Sedan på lördag så drog vi på Boda borg och röjde heeeela dagen sååååå jävla roligt =) (Jag,robert,tommy,dessan,anders och frida). Vi åt as god lunch där och sedan så drog vi några banor till! Tjejerna vann mot killarna 7-5 =D Go team megatumme!! (Inside joak) =D Efter boda bord så åkte vi hem och gick en lång promenad...störd eller? :P sedan så skjutsade jag min syster och hennes vän rebecca till krogen..dessan följde med för att det var en LÅNG VÄG =)
På söndag så var man ju ganska slut kan man säga så då blev det en slappar dag med soff häng =)
Riktigt nice helg faktiskt ;)
 
Igår (måndag) så fick jag jobba efter att ha sovit ca 2-3 timmar natten innan :/..Men efter jobbet så kom dessan och anders bärandes på lussekatter!!!!! AS GODA!! Tack så mycket för årets första lussekatt!! =) Jag fick ett litet julrus och drog med dessan i det så då började vi leta jullåtar..hittade as många =D Terroriserade även jonna med några stycken över telefon ;) hihi!
 
Idag (tisdag) så fyller min älskling robert 28 år =) Jag älskar dig gubben!
 
Puss & kram /Julia

menårå! !!

hade skrivit världens längsta inlägg som jag råkade ta bort när jag var klar.....skit!!! skriver om det imorgon! god natt :)

kalas!

nu är man redo för kalas hos Kent :) vi ska fira Elvira, Gun och Robert samtidigt som att det blir som en släkt träff typ ;)..senare ikväll kommer Jonna på besök och min syster ska sova hos oss :) ..imorgon blir det Boda boooo, och nej jag kommer inte bli rädd och kissa på mig... (vissel vissel) ; p

shieeeet!!!

ojojoj hur ska detta gå?! ..på lördag blir det Boda booo tydligen !! jag kommer allvarligt talat att döö. .jag och Dessan har ju nerverna utanpå kroppen ; p (haha Jonnas påhitt) men så är det ju, jag är jäkligt mörkrädd och lättskrämd och Dessan och Frida också..kung lag alltså måste jag säga ;) vi får se hur detta slutar..synd att inte alla kunde följa med, hade varit kul!
imorgon tänkte jag kolla på 30004067 stycken skräckfilmer så att man är redo ; p..nääää det vågar jag inte själv :-)
nu ska jag försöka sova, om man kan somna i denna storm som är!! god natt, buuuu!! ; p


RSS 2.0