Jag vill!!

Jag vill så mycket men det känns inte som att det kommer funka den här gången! Inga tecken över huvud taget, förutom att jag mår illa hela tiden, men det kan bero på metforminet! Jag skulle bli så besviken om det inte fungerar nu! Har försökt så länge nu så att jag tycker att det borde ta sig någon gång! Samtidigt som jag är less på min kropp och att det inte funkar som det ska så är jag ta mig fan överlycklig att det har lyckats för Dessan och Anders :) grattis igen till er! <3



Kommentarer
Dessan

Säg inte så! Jag tycker det känns som att det är något! För du fick mens alldeles av dig själv, vilket aldrig händer annars. Surprise!

Illamåendet satt väl ändå inte i såå länge av metforminet? Kunde du knappt dricka kaffe sist du åt det också? Hur kändes det sist du blev gravid? Hade du känningar då?

Om du ska tro att ni kommer misslyckas så tro hellre ingenting.Jag tror, jag hoppas och jag vill verkligen att det ska lyckas nu!

Illamåendet är ett bra tecken, likadant med kaffet. Och humöret. Ont som mensvärk. Det är ju BRA tecken Julia! Vi håller tummar nu allihopa! ♥ Älskar dig

Svar: Tyvärr så var det ju ingenting denna gång men kanske nästa :D <3<3
Julia Melander

2012-10-04 @ 10:13:58
URL: http://thegreatpassion.blogg.se
Anonym

Låt bli att tänka på det så mkt ist

Svar: Stick.
Julia Melander

2012-10-04 @ 14:49:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0