partynatten & sol & bad!

Igår vid sju så åkte jag, älskling, tommy & basse ut till basse & sandras förlovningsfest =) Det började med att vi åkte till basses pappa för att för festa men där blev det som vanligt som ett jävla arbetsläger..sedan vid 8 tiden så åkte hela gänget på 8 pers vidare till FESTEN!!! =) Vi började kvällen med att käka taco buffe´ & sedan bara drack vi.=) Min älskling robert blev lite för full så det blev lite tjaffs mellan han & mig men bara fjantiga saker! =) Efter att alla blivit lite dragen så började jag & roert att må illa så jag ville åka hem, och robert sa att han också ville det men icke...halvvägs hem så stannade tommys bil för att det var slut på ström :o hahaha super! Sedan när vi äntligen kom hem till bäckgatan så hade ju robert bestämt sig för att han ville till efterfesten där dom skulle bada tunna & fortsätta dricka ...så vi bytte bil & åkte sedan iväg IGEN ut till basses pappa för att  bada tunna. När vi åter igen kommer fram dit så spyr robert sedan så badar han i en halv timme sedan så beger vi oss igen dårå =) Väl hemma igen så får jag dra ut honom ur bilen för att han somnat på vägen hem och ville inte vakna...till slut så kom vi oss in i lägenheten & kunde gå & lägga oss =) Då var klockan 03.35 =)
Chiao!

Paaaaarty<3



Ikväll blir det party då! Jag & robert är bjuden på basse & sandras förlovningsfest ikväll & det kommer bli en sån jävulsk partykväll :) Först så åker vi camaro cab ut till festen, sedan så är det taco buffé där & sedan så blir det badtunna & supasupasupa hela natten lång med min älskling Robert! <3

Välkommen till min nya blogg!

Idag skaffade jag min blogg för att jag tycker om att skriva men behöver inga mer kontakter än vad jag redan har! =)
Jaja lite om mig..
Jag bor mitt i centrala söråker med min pojkvän, två hundar, en katt, två råttor & en orm=)
Jag tycker om att umgås med min pojkvän & mina vänner, jag går i hotel & restaurang utbildningen inriktning kock på hedbergska skolan i sundsvall. Jag är 17 år & ska fylla 18 nu i oktober den 17. ska även börja sista året på gymnasiet =) SKÖNT!!!!!!!

Just nu sitter jag hemma hos pappa & mamma men jag ska ta cykeln nu & cykla hem till älsklingen =)
Chiao!!!
RSS 2.0