7/1 ..

den 7/1 så åker jag upp till Torbjörn på läkarpraktiken igen ..nu för att göra en spolning :/ sedan får vi se om vi lyckas i februari med sprutorna..om vi säger som så..jag kommer inte att bli förvånad om det inte funkar..det är ju så det brukar bli..är ju ganska van det nu så att!
men men hoppas kan man ju alltid! <3



Kommentarer
Dessan

Åååh! Jag hoppas så innerligt att det ska gå bra den här gången, ni har kämpat nog nu. Låt det lyckas ske mirakel! ♥ love you!

Svar: Jag hoppas också så att jag snart spricker! =´) puss love you<3
Julia Melander

2012-12-29 @ 12:30:01
URL: http://thegreatpassion.blogg.se
Anonym !

Nu måste det ändå vara eran tur jag håller tummarna så in i bomben att ni kommer lyckas i februari! Ni kommer få världens sötaste och mest efterlängtade ! <3 all lycka till , till er båda!
Tråkigt Dessan att man inte längre kan följa din blogg va in på din blogg flera ggr om dagen förut . Undrar hur det går för er och om ni fått reda på vad ni får för kön! Lycka till till er med dessan och din kille

Svar: Tackar! Ja jag hoppas att ett mirakel kan hända så att vi får vårat efterlängtade barn! Och anledningen till att det inte går att läsa dessans blogg är för att hon har haft problem med massa idioter på bloggen så hon har lagt ett lösenord. Men fråga henne om det så kan du ju läsa? =)
Julia Melander

2012-12-29 @ 19:45:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0